Pizzához milyen paradicsomból érdemes szószt csinálni és hogyan?
szerintem a mostani paradicsomból nem lehet jó szószt készíteni.
én a dobozos, fél literes paradicsompürét szoktam a tésztára tenni, azt fűszerezem.
Nekem a mélyhűtőben van eltéve nyári édes paradicsom, abból szoktam, de ha nincs akkor paradicsomszósz és ketchup keverékéből.
Kis olajban megdinsztelek 1 fej apróra vágott hagymát, sózom, adok hozzá oreganót és bazsalikomot, mokásskanálnyi pirospaprikát, majd paradicsom ivólevet vagy kicsit felvizezett paradicsomszószt és ketchupot, összefőzöm és készen is van. Ha nem elég édes mehet hozzá kis cukor és aki szereti tehet bele csípőset is.
bocs, hogy visszakérdezek.
kedves 4-es!
hogy teszed el a mélyhűtőbe a nyári paradicsomot? épp én is elkondolkodtam rajta nyáron, hogy ezt kéne eltenni télre, csak nem mertem nekiállni, mert még senkitől sem hallottam, hogy érdemes. féltem attól, hogy a nagy víztartartalma miatt nem lenne élvezhető kiolvadás után.
köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!