Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miből érdemes ilyenkor főzelék...

Miből érdemes ilyenkor főzeléket készíteni?

Figyelt kérdés
Valami olyan kellene, ami a piacon kapható, friss és olcsó. Sajnos nem tudom, hogy minek lehet most szezonja.

2012. jún. 16. 10:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Zöldborsó.
2012. jún. 16. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Már idei káposzta van, abból finom a paradicsomos káposzta, persze paradicsomsűrítménnyel.

a borsó már lefut, zöldbab nincs még, legalábbis nem láttam.

talán friss spenót, sóska van a piacon.

újkrumpliból is lehet finom tejfölös krumplifőzeléket főzni, mert már nem is annyira új:)

2012. jún. 16. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
36%

sóskafőzelék főtt újkrumplival, főtt tojással

spenótfőzelék főtt tojással

zöldborsófőzelék

savanyú újkrumplifőzelék

kelkáposztafőzelék

paradicsomos káposztafőzelék

finom, vagy répafőzelék

cukkini vagy tökfőzelék

karalábéfőzelék

igaz nem főzelék de leírok még pár étel tippet ha nem baj

lecsó, paradicsommártás húsgombóccal, petrezselymes újkrumplival, zöldborsós rizs, kertészleves, meggyleves, cseresznyeleves, tejszínes kaporszósz tésztával, paradicsomos-cukkinis husos tészta vagy pizza, vegyes gyümölcsleves, eperkrémleves, meggyes, cseresznyés pite, petrezselymes újkrumpli akármivel-pl rántott cukkini, vagy gomba

gyümölcsturmix, meggyes-mákos pite

újkrumpliból paprikáskrumpli hozzá kovászos uborka

rakottcukkini, öntött spárga, karfiol, rakott spenót, spárga, töltött paprika, tejberizs cseresznye, eper meggyszósszal

gyümölcszsósz piritott grízzel

meggyszósz főtt krumplival, hússal

újkrumpliból, répából tejfölös savanyú krumplileves

káposztástészta

2012. jún. 16. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Édes új fejes káposztából hamis tök főzelék jó kaprosan. Nem irtam el, ne félj. Ugyanúgy készül mint a tök, csak tök helyett - ami még drága - gyalult káposztát használok. Ha kéred, leirom. Ezen kivül még szeretem az új kelkáposzta főzeléket, új krumplival. Jó sötét friss kelt választok, és főzéskor teszek a levébe a füszereken kivül egy mokkás kanál szódabikarbónát, ettől megmarad a szép zöld szine. Szeretem ilyenkor a zöldborsót is, nagyon sok friss petrezselyemmel.
2012. jún. 17. 09:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!