A padlizsánt meg kell pucolni? Paradicsommal, sonkával szeretnék ragut készíteni belőle.
Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 17:04
2/3 anonim válasza:
Meg lehet de nem muszáj! Sok receptben direkt rajta hagyják a héját, mert a szine ugy érdekesebb, söt van, amikor csak csikokat hámoznak le, hogy csikos legyen.
Én le szoktam, mert a héja nehezebben emészthetö, de a lányom csak héjasan szereti.
3/3 anonim válasza:
ha bele tudom nyomni a körmöm a héjába, akkor még zsenge, nyugodtan rajta lehet hagyni. ha már keményebb, fásabb a héja akkor megpucolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!