Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A padlizsánt meg kell pucolni?...

A padlizsánt meg kell pucolni? Paradicsommal, sonkával szeretnék ragut készíteni belőle.

Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:
mindenképp...
2009. nov. 2. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Meg lehet de nem muszáj! Sok receptben direkt rajta hagyják a héját, mert a szine ugy érdekesebb, söt van, amikor csak csikokat hámoznak le, hogy csikos legyen.

Én le szoktam, mert a héja nehezebben emészthetö, de a lányom csak héjasan szereti.

2009. nov. 2. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
ha bele tudom nyomni a körmöm a héjába, akkor még zsenge, nyugodtan rajta lehet hagyni. ha már keményebb, fásabb a héja akkor megpucolom.
2009. nov. 2. 17:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!