Hogyan kell elkészíteni a padlizsánt? Meg kell hámozni, ha sütni akarom? Ki kell magozni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 22:08
1/4 anonim válasza:
Sütéshez nem kell meghámozni, sütés után szépen le lehet szedni a megfeketedett héját. Kimagozni sem kell.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! És ahol a felkarikázott vagy darabolt padlizsánt kell megsütni?
2010. nov. 11. 23:14
3/4 anonim válasza:
Nem muszáj meghámozni, mi szoktuk héjastul is sütni, viszont az fontos, hogy mielőtt kisütöd, sózd meg, és hagyd állni legalább félórát, aztán a levét, amit eresztett, öntsd le, különben keserű lesz. Ezt akkor is meg kell csinálni, ha meghámozod, nem azon múlik.
4/4 anonim válasza:
Felkarikázva (legalább 1 cm-es szeletekben) inkább sütőlemezen (serpenyőben) grillezni, egészben, vagy félbevágva a sütőben lehet sütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!