Padlizsánt hogy szoktátok elkészíteni?
Szokjuk? LOL
Hát rakottan, muszaka, rántotva, de ami a legfinomabb számomra, az a krémleves, és a padlizsánkrém. Isteniek :)
mi a vicces rajta?
amúgy a választ köszönöm
Azért vicces, mert a jelenidő a szokás-gyakoriság kifejezésére az, hogy "szoktátok". :-)
Én amúgy nem szeretem a padlizsánt, valahogy akárhányszor kóstoltam, valahogy erős-csípősnek éreztem, amit én már nem bírok, de remélem, kapsz használhatóbb válaszokat is.
úgy is finom, ha felkarikázod, besózod/vegetázod, és olajon kisütöd v. grillezed, nem muszáj rántani
a tartár nagyyon jól illik hozzá.
Akkor van a ratatoull, valami ilyesmi, ez a francia lecsó, a paradicsomos, paprikás magyar alap mellé, padlizsánt is kell bele cikkekre vágva tenni.
Az ajvár paprikából készül.
Amire az utólsó válaszoló gondol, az a zakuszka.
Egyik jobb, mint a másik.
BOCSÁNAT,nem magyarországi magyar vagyok,lehet rosszul fejeztem ki magam
Kösz mindenkinek :)
még csinálhatod úgy, hogy spagetti tésztát kifőzöl, és a paradicsomos - darálthúsos alap mellé padlizsánt is vágsz bele, majd ugyanúgy megszórod sajttal.
a másik módszer, hogy fokhagymás - tejfölös szószal öntözöd meg a tésztát, és ugyanúgy apróra vágott padlizsánt keversz hozzá, szerintem a hús ehhez már nem illik, én még főtt tojást szoktam hozzáadni, hogy laktatóbb legyen.
Padlizsánkrémet csinálhatsz fokhagymás - majonézes alappal is, de van a paradicsomos alap is, változó, hogy ki mit szeret, szerintem a majonézes jobb. A rántott padlizsán úgy is nagyon finom, ha a rántáshoz kevés sört is öntesz, és úgy sütöd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!