Vettem ma padlizsánt. Olyan jól nézett ki. De nem tudom mit kezdjek vele. Azt sem tudom hogyan fogjak hozzá. Valami jó tanács? Recepteket várok!
Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 18:53
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Vágd fel kockákra, sózd be, és várd meg, amíg levet enged, azt öntsd le róla. Tedd be egy kivajazott jénaiba, és a sütőbe vele. 20-25 perc múlva, ha megsült, vedd ki, hintsd meg petrezselyemmel, és rizzsel tálald. Nagyon finom.
3/5 anonim válasza:
Én ujjnyi vastag szeletekre szoktam vágni és bepanírozom úgy, mint a rántott húst és sültkrumplit készítek hozzá tartármártással..húsmentes, de eléggé laktató kaja :)
4/5 anonim válasza:
Felszeleteled, besózod, állni hagyod 1 órát.Majd kinyomkodod belőle a levét, és mind két oldalát megsütöd pirosra kevés olajban.Papírtörölközőre szeded.Csinálsz egy paradicsomos alapot,- kevés olajon fokhagymát, és vöröshagymát pirítasz, kevés liszt bele, majd jöhet a paradicsomszósz, oregáno, pici só, pici cukor.5 percig főzöd.Előveszel egy jénait, és rétegezed, paradicsom, padlizsán, lapka sajt, paradicsom, padlizsán lapja sajt.Be a sütőbe 20 percre, isteni finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!