Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkefarhátból pürkölt,...

Csirkefarhátból pürkölt, csont nélkül?

Figyelt kérdés
Főzzem meg előtte,és úgy hántsam le a húst?Vagy kínlódjak nyersen leszedni?

2013. aug. 28. 12:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát abból kevés pörkölt készülhetne. Nem beszélve arról, hogy nem olyan egyszerű "lehántani a húst" . :DDD Arról inkább leszopogatni kell.
2013. aug. 28. 12:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Csontostól főzd meg : Aztán szopogasd le róla a húst : A csont fog a pörköltnek ízt adni ::
2013. aug. 28. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

A csirke-csontosból készített pörköltet, rizseshúst pontosan a szopogatás kedvéért főzöm a csirke-csontosból: far-hát-nyak-szárny.


Főzd meg a pörköltet, majd akinek a tányérjába kerül, az vagy leszopogatja, vagy ő lehántja, lefaragja róla a husit, bízd rá, te ne bajlódj vele!

2013. aug. 28. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!