Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lesz a csirkecomb...

Hogyan lesz a csirkecomb olyan omlos és jól átsült, hogy kiesik a csont belőle?

Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekelne, mert nekem sem sikerül ilyenre soha!

Azt mondják lassu tûzön kell sütni, de nekem ugysem lesz olyan.

2013. máj. 24. 12:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gáz sütőm van. A combot nem alufóliázom le hanem elkezdem kb 2es fokozaton sütni. Ha beleszúrom a villát és már nem ereszt levet akkor fokozatosan egyre feljebb veszem. Max olyan 5-6-ig veszem fel. Ki csak akkor veszem ha már meg van szépen barnulva. Ez elég sokáig tart, de úgy omlik le a csontról ahogy azt kell.
2013. máj. 24. 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
én folia alatt sütöm, féloránként átforgatom,kb 3 szor,(1,5óra) 180 fokon, a végén folia le es meg grillzem a tetejét.mindig ki esik a csont belölle
2013. máj. 24. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

Mindig egyenesen a fagyasztobol teszem a sutobe a csirkecombot. Mikor kicsit felolvad, kiveszem, fuszerezem, so, bors, majoranna, en igy szeretem.

Aztan visszateszem, allando kb. 150°C-ra, idonkent meglocsolom az olajos levevel. Ettol ropogos lesz a bore. Mar kesz van, eheto, akkor rovidebb ideig10-15 percig meg 180-200°C-ra tekerem a sutot, h piruljon. Igy a csont tenyleg levalik a husrol. Meg azert sutom igy, mert igazabol a szarazabb husokat szeretem es igy a comb is kicsit szarazabb lesz.

2013. máj. 24. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Csirkecombok között is van óriási különbség, a bolti csirkecombból könnyű omlósat csinálni, de egy háziból már nehezebb. Én bepácolom előző nap olaj+tej, fűszerek keverékébe, utána fedő alatt párolom és végén sütöm.
2013. máj. 24. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

Azt vettem észre, hogy ha előtte lefagyasztom a csirkét, majd felengedés után sütöm, akkor sokkal puhább lesz, mintha friss csirkét sütök, vagy főzök.

Sütőpapírral bélelt tepsibe szoktam tenni a befűszerezett csirkecombot, öntök alá olajat, vagy libazsírt és kis vizet is, majd alufóliával lefedem, nagyságától függően 1 vagy másfél órát sütöm fólia alatt, közben egyszer megfordítom, majd leveszem a fóliát és kb negyed órát így is sütöm, utána fóliával ismét letakarom és pihentetem.

2013. máj. 24. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Próbáld sütőzacskóban
2013. aug. 22. 09:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!