2. napja van hűtőben 3 csirkecomb, ma akarom megcsinálni, ugye nincs baja?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 14:14
2/13 anonim válasza:
A hűtőben ennyi idő alatt nem lesz semmi baja.
3/13 anonim válasza:
Attól függ ahol vetted mennyire volt friss. Én már dobtam ki 2. nap csirkecombot,hamar észreveszed ha romlott,rettentő büdös.
4/13 A kérdező kommentje:
még nem vagyok otthon, kedden délután vettem, frissen ment a boltba aznap délután
2013. ápr. 25. 14:36
5/13 anonim válasza:
Ha valóban friss volt elvileg nem lehet baja. de azért alaposan süsd/főzd meg.
6/13 anonim válasza:
Sajnos boltban sem mindig friss,és az sem mindegy hogy tárolod.
jártam már úgy,hogy megvettem,nejlonzacskó,gondoltam este az lesz.
De közbe jött valami,másnap este akartam megcsinálni és már büdös volt.
7/13 anonim válasza:
Semmi baja sem lehet. Ott teljes biztonságban van.
8/13 anonim válasza:
Szagold meg, ha van valami baja azonnal erezni fogod, mert budos. 2 nap alatt nem lehet baja a hutoben elvileg, de azert jol susd-fozd at.
9/13 ArtArtArt válasza:
1. ha nem budos eheted
2. ha kicsit budos jol megmosod es jol megsutod, eheted (ha sutes utan budos akkor kuka)
3. ha nagyon budos dobd ki
10/13 anonim válasza:
Az tuti megromlott, mindenképp dobd ki. Ilyen sok idiő után már nem szabad kaját készíteni belőle, mert beteg leszel tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!