Csont nélküli csirkecombnak mennyi a sütési ideje?
Figyelt kérdés
A kicsontozott combokat jénaiban sütném, alájuk azt a "masszát" tenném, ami egyébként a töltött csirke tölteléke szokott lenni (máj és gomba nélküli töltelék). Hány fokon süssem? Letakarjam alufóliával vagy ne?
Működni fog szerintetek így, hogy "töltelék" van a combok alatt?
2012. aug. 25. 09:18
1/3 anonim válasza:
Én kezdő vagyok konyhában,de letakarnám,kb 180 fokon sütném,fél óra után megnézném milyen puha,aztán fólia nélkül piritanám.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2012. aug. 25. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!