Hasznos ill. káros-e, ha megesszük a csirkecomb végén a porcot és a puha csontot? Milyen anyagokat tartalmaz? Ha élettanilag hasznos, hogyan és mire?
Figyelt kérdés
A sült/főtt csirke combjának a végét (porc és puhább csont) meg szoktam enni. Csak azt, ami még nem annyira kemény, hogy ártana a fogaknak.2013. ápr. 15. 15:16
1/3 anonim válasza:
Nincsen jelentősége, sem pro, sem kontra egészségügyi szempontból.
2/3 anonim válasza:
Porc, természetes szulfát vegyületeket, zselatint tartalmaz. Jó cucc, máshol táplálék kiegészítőként hasonló anyagokat nem is olyan olcsón árulnak.
Ez nem azt jelenti hogy esszenciális fontosságúak, de segíthetik a saját kollagén szintézisünket, az ízületeink egészségét.
3/3 anonim válasza:
Segíthetik az ízületeink egészségét, ha napi rengeteget megeszik belőle valaki több hónapon át. Mivel ez nehezen elképzelhető: nincsen jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!