Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Törött bab készítésekor, ti...

Törött bab készítésekor, ti hogyan töritek össze a babot?

Figyelt kérdés
2013. aug. 18. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha ez az, amire gondolok (durvára tört babpüré, a tetején olajban sült lilahagymával), akkor turmixszal.
2013. aug. 18. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Tegnap már írták, van aki ledarálja, van, aki krumplinyomón átnyomja, van aki botmixerezi, de van aki, csak egyszerűen a fakanállal szétnyomja az alaposan megfőzött babot.Mindenhogy jó, kinek kinek ízlése, lehetősége szerint.
2013. aug. 18. 17:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönom!
2013. aug. 18. 17:31

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!