1/9 anonim válasza:
Nem, mert akkor könnyen szétesik, szétlapul, törik.A héj összetartja és szépen ki lehet enni belőle a lényeget, de ha nem túl öreg a tök , én a héját is megeszem.
2/9 anonim válasza:
én zöld cukkinit szoktam hagyományos tök helyett, de sosem hámozom meg. így összetartja a tölteni való formáját.
3/9 anonim válasza:
Mindig meghámozom és kettőt rakok egymás mellé a tepsiben így nem esik szét. Nekem még nem volt problémám vele.
4/9 anonim válasza:
Én is meghámozom, semmi gondom vele
5/9 A kérdező kommentje:
Minden választ köszönök! 2 igen, 2 nem :) Egyébként sok levet enged sülés közben? Nem "ázik" el?
2012. szept. 29. 20:17
6/9 anonim válasza:
Mindig meghámozom, a héja nem ehető. Soha nem esik szét és nem is enged sok levet.
8/9 anonim válasza:
Nem kell előfőzni, mint pl. a rántani való karfiolt, stb. elegendő csak hámozás után egy picikét megpörgetni sóval, és már töltheted is. Az elegendő neki arra, hogy átpuhuljon, de ne essen szét.
Ugyanúgy, mint pl. a rántanivaló csillagtöknél is tesszük.
9/9 A kérdező kommentje:
Minden válasz hasznos volt, köszi! Ezek szerint így is -úgy is jó. Én végül nem hámoztam meg, és nagyon jól sikerült: :)
2012. szept. 30. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!