Cseresznye lekvár készítésekor szoktatok belefőzni szalicilt, vagy utána tesztek hozzá tartósítót, és mit?
Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 14:41
2/4 anonim válasza:
Én vasárnap főztem, nem tettem bele, viszont még nem tudom, hogy milyen lett. Elvileg a cukor tartósítja. A dzsemfix hátulján lévő recept szerint sem kell.
3/4 A kérdező kommentje:
Utána jártam és rengeteg félét találtam. Mielőtt üvegbe töltöttem kevertem bele egy picikét még a lábosban. Karácsonyra tudni fogom a választ...
2009. jún. 9. 16:30
4/4 anonim válasza:
Én Dr. Oetker-ék dzsemfixét.Eddig minden szuperül sikerült vele.Nem nagy kunszt,csak adott mennyiségű gyümölcshöz,adott mennyiségű cukor és dzsemfix,felforralod,üvegekbe rakod és kész.Nem kell dunsztolni stb.Szerintem nagyon praktikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!