Miért raktok a tojásba tejet bundáskenyér készitésekor, vagy hallottam olyat aki előtte tejbe beleforgatja? Az miért jó, mert én csak vegetás tojásba forgatom meg.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Szia!
Az én kérdésem pont a tied alatt van,én már egy jó ideje befejeztem a bundáskenyér készítését és remek lett.
Nos, én is tettem tejet maga a tojáskeverékbe. Hogy miért ajánlják? Szerintem az ízéért elsősorban,másodsorban pedig az még puffosabbá teszi a kenyeret,legalábbis szerintem van különbség,mert egyszer csináltam tej nélkül és nem volt ilyen pufi és finom,mint amilyen tejjel.
Nem mindenki rak bele tejet egyébként
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Sokkal finomabb lesz és nem lesz száraz.
Én reszelt sajtot is szoktam a tojásba rakni, úgy isteni ^^
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Én egyszer olvastam olyat is,hogy a szikkadt kenyeret,pár pillanatra húsleves levébe kell mártani,utána a felvert tojásba.Arra már nem emlékszem,hogy ilyenkor is tettek-e tejet a tojásba.Fincsi puha lesz tőle.
Én is szoktam egy pici tejet tenni a felvert tojásba.Finomabb,pufisabb,mint,ahogy előttem irták.
Reszelt sajtot is lehet a tojás közé keverni,de nagyon finom,ha a kész forró bundáskenyérre szórunk reszelt sajtot.
Ennek az egyszerű ételnek is ezernyi változata lehet. Kinek-kinek izlése és fantáziája szerint.
én is arra gondoltam h olcsóbb ha tejjel van higitva, meg lehet hogy jobb is
köszönöm a véleményeket :)
mi a frissen elkészült tetejére szoktunk reszelt sajtot tenni és isteni, de ki fogom próbálni hogy a tojásba rakok sajtot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!