Miért raktok a tojásba tejet bundáskenyér készitésekor, vagy hallottam olyat aki előtte tejbe beleforgatja? Az miért jó, mert én csak vegetás tojásba forgatom meg.
Szia!
Az én kérdésem pont a tied alatt van,én már egy jó ideje befejeztem a bundáskenyér készítését és remek lett.
Nos, én is tettem tejet maga a tojáskeverékbe. Hogy miért ajánlják? Szerintem az ízéért elsősorban,másodsorban pedig az még puffosabbá teszi a kenyeret,legalábbis szerintem van különbség,mert egyszer csináltam tej nélkül és nem volt ilyen pufi és finom,mint amilyen tejjel.
Nem mindenki rak bele tejet egyébként
Sokkal finomabb lesz és nem lesz száraz.
Én reszelt sajtot is szoktam a tojásba rakni, úgy isteni ^^
Én egyszer olvastam olyat is,hogy a szikkadt kenyeret,pár pillanatra húsleves levébe kell mártani,utána a felvert tojásba.Arra már nem emlékszem,hogy ilyenkor is tettek-e tejet a tojásba.Fincsi puha lesz tőle.
Én is szoktam egy pici tejet tenni a felvert tojásba.Finomabb,pufisabb,mint,ahogy előttem irták.
Reszelt sajtot is lehet a tojás közé keverni,de nagyon finom,ha a kész forró bundáskenyérre szórunk reszelt sajtot.
Ennek az egyszerű ételnek is ezernyi változata lehet. Kinek-kinek izlése és fantáziája szerint.
én is arra gondoltam h olcsóbb ha tejjel van higitva, meg lehet hogy jobb is
köszönöm a véleményeket :)
mi a frissen elkészült tetejére szoktunk reszelt sajtot tenni és isteni, de ki fogom próbálni hogy a tojásba rakok sajtot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!