A konzerves gombának vagy más kozervnek a levét is bele öntöm az étel készítésekor majd elpárolog vagy leöntöm róla?
Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 12:57
1/2 anonim válasza:
A levét leöntöd,e´s megmosod vízzel.Legalábbis én így szoktam.Az legyen bab,gomba....
2/2 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták, öntsd le a levet, utána öntsd bele a gombát egy tálba, engedj rá vizet, utána pedig öntsd bele egy szűrőbe, hogy a víz elfolyjon róla, az üres tálat tedd a szűrő alá, had csöpögjön le ami még rajtamaradt.
Különben nagyon konzerv ízű lesz a kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!