Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A konzerves gombának vagy más...

A konzerves gombának vagy más kozervnek a levét is bele öntöm az étel készítésekor majd elpárolog vagy leöntöm róla?

Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 12:57
 1/2 anonim ***** válasza:
A levét leöntöd,e´s megmosod vízzel.Legalábbis én így szoktam.Az legyen bab,gomba....
2009. máj. 13. 13:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem is írták, öntsd le a levet, utána öntsd bele a gombát egy tálba, engedj rá vizet, utána pedig öntsd bele egy szűrőbe, hogy a víz elfolyjon róla, az üres tálat tedd a szűrő alá, had csöpögjön le ami még rajtamaradt.


Különben nagyon konzerv ízű lesz a kaja.

2009. máj. 13. 13:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!