Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi az az étel, amit általában...

Mi az az étel, amit általában mindig szoktatok készíteni?

Figyelt kérdés
Nálunk ez a húsleves, májgaluska leves, gyümölcsleves, frankfurti leves, kertészleves, rántott hús, fasírt, sült hús, töltött káposzta, fejtett bableves, tejfölös krumplileves, főzelékek, töltött húsok, spagetti, milánói sertésborda, csikós tokány, pörköltök, lángos, tócsi, rakott tálak, más hirtelen nem is nagyon jut az eszembe :)
2011. nov. 9. 14:32
1 2
 1/13 tetro ***** válasza:
általában mindig? nincs olyan amit általában mindig...
2011. nov. 9. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 A kérdező kommentje:
ne kötekedj :D
2011. nov. 9. 15:25
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

"Szombati kajának" is nevezik felénk:

Paprikás krumpli

Krumplis tarhonya

Száraz bableves + krumplis/túrós tészta


Tartom is ezt a jó szokást :)))

2011. nov. 9. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:

Általában azt , amit Ti:))ünnepekkor próbálok a hétköznapoktól, hétvégéktől eltérő recepteket keresni.

pl kacsa, liba, bőrös malac, valami különleges hal.

2011. nov. 9. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 A kérdező kommentje:

Jóhogy mondod a halat :)

Mi is imádjuk a halat :)

2011. nov. 9. 18:55
 6/13 A kérdező kommentje:
Krumplis tarhonya? Hogyan készül?
2011. nov. 9. 18:55
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát amit mindig: pörkölt, rántotthús a leggyakoribb.
2011. nov. 9. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:

mindennap nap/második nap más de leggyakoribb

húsleves, gulyásleves, rántottleves, zöldségleves, gombócos levesek, husos levesek

krumplipüré, petrezselymes krumpli, rizs, hozzá fasírt/rántott borad/csirkemell/sajt

mákos/dióstészta, Főzelék-krumpli, spenót, paradicsomos káposzta, kelkáposzta, rizseshús, tokány/pörkölt, tejberizs, rakottkrumpli, sós pogácsa, perec, piskóta, kalács,

2011. nov. 9. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:

Krumplis tarhonya:

Apróra vágott vöröshagymát, karikára szelt zöldpaprikát kevés zsíron megdinsztelek, pár szem krumplit feldarabolok (először hosszába ketté, majd kb. 1 cm-es vastag szeletekre), ezt átforgatom a hagymán, törtpaprikát rá, és felengedem vízzel. Sózom, ha szereted, lehet bele tenni egy csipős paprikát is. Amikor a krumpli féleg megfőtt, belerakod a tarhonyát, és készre-főzöd. Savanyúsággal, salátával (sokaknál kenyérrel) egytál-étel.

2011. nov. 9. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
A krumplis tarhonyára csak annyi víz kell, hogy amikorra a tarhonya megfő (megdagad), akkor már csak kb. 1 cm-re lepje el a leve. Tehát egy viszonylag sűrű, egyáltalán nem leves-hígítású étel.
2011. nov. 9. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!