Keményítőnapon ehetek főzeléket, pl. borsófőzeléket vagy zöldbabfőzeléket, ill. krumplipipürét? Sokat számít a habarás, amit az étel készítésekor használunk?
Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 16:34
1/4 A kérdező kommentje:
Nem habarás, rántás, bocsi:)
2011. febr. 16. 16:40
2/4 anonim válasza:
Igen, sokat számít. Lisztes dolgokat csak szénhidrátnapon fogyaszthatsz. Főzeléket próbáld saját anyagával esetleg krumplival(krumplipéppel) sűríteni. Végső esetben próbálkozhatsz étkezési keményítővel sűríteni. De tejterméket nem használhatsz(tejben főzés,tejfölös habarás kizárt.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. febr. 21. 20:34
4/4 anonim válasza:
Én azt mondom jobban teszed ha teljesen elfelejted a rántást.Bebizonyított dolog hogy egészségtelen és az íze sem jó. Modern konyhán a főzeléket sokkal jobb módszerekkel sűrítik p.l: kukoricakeményítő, tejszínes, tejes habarás saját magával való sűrítés. Amerikában egy teljesen egészséges természetes alapanyaggal sűrítenek a neve Nyílgyökér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!