Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Miből mennyit ehetek? Reggelir...

Miből mennyit ehetek? Reggelire szoktam enni 1 kiflit- felvágottal. Ebédre meleg étel ( 2 kisgyerekem van) ugyhogy nem főzök külön.

Figyelt kérdés

Délután megszoktam enni 1 joghurtot.

Vacsira pedig szintén 1 kifli-felvágottal és 1 bögre tej vagy kakaó.

Szeretnék fogyni 15 kg-ot legalább.

Most kezdtem el a tornát mindennap 15 perc.

Nem tudom,hogy miből mennyit ehetek.

2011. júl. 3. 17:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk kifliből semennyit nem kéne, főleg nem este.
2011. júl. 3. 17:27
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem jó amit leírtál.

A helyedben én hetente mérném magam, és ha nem csökken a súlyod ,akkor a következő héttől még vegyél le egy kicsit a napi kaja adagodból.

2011. júl. 3. 17:31
 3/10 anonim ***** válasza:
messze van ez z egészséges napi ötszöri étkezéstől... de ti tudjátok, még ezt is csökkenteni pfff a TANÁCSOK :(
2011. júl. 3. 17:34
 4/10 anonim ***** válasza:
A tejet nézd meg hogyha elhagyod nem e fogysz könyebben,mondjuk engem a tej kifejezetten hizlal.Reggel szerintem egyél kicsit tartalmasabban.Tudod reggel mint egy király...!Fött étel fontos!A vacsit pedig ha tudod tedd minél korábbra.Este meg ha nagyon éhes ennél elöbb igyál,ha az sem válik be egyél gyümit,ha az sem elég akkor majszolj egy kis tuc sos kekszet,elveszi az étvágyat!
2011. júl. 3. 17:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Csökkenteni? Ne viccelj már.

Inkább még növelni kéne: gyümölcs, még több fehérje, zöldségek, és kifli helyett teljes kiőrlésű kenyér.

Mindemellett mozgás, pl. aerobic otthon (csomó DVD-t lehet letölteni), amikor a gyerkőcök alszanak délután vagy este.

2011. júl. 3. 17:36
 6/10 anonim ***** válasza:
17:35 vok.Én nem azt mondtam h csökkentse a dolgokat..bár lehet nem nekem irtad.Én csak leirtam ha tej nálam nagyon sokat számít.Amúgy az is tök jó ha egy szendot jol megpakolsz és mindjárt elég egy szendo és nem kell kettő.
2011. júl. 3. 17:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát ez így elég sz@r, már bocs.

Kiflit felejtsd el! Reggelire zabkását csinálj, ebéd mehet ami van, délután/délelőtt gyümölcs, vacsi fehérje! Vacsira SOSEM ESZÜNK SZÉNHIDRÁTOT

2011. júl. 3. 18:00
 8/10 anonim válasza:
0%

sziasztok

én 2 héttel ezelőtt voltam 190kg és most 220 cm-es, 160 kg-os testépítő vagyok, 59-es lábbal, külön készítenek nekem cipőt. Afganisztánban már egy tank lövedékét fél kézzel megfogtam, meg levertem fél Franciaországot 2 nap alatt egyedül, és a gondolatommal kisiklattam a mágnesvonatot, amit én terveztem, még 10 éve csak, ellopták a tervet. Ja és 10 éves vagyok, 1976-ban lettem Mr.Olympia

szóval semmi sem lehetetlen :) az étrendbe télleg nem kéne kifli inkább a burger king salátáját javaslom!!!

2011. júl. 3. 20:26
 9/10 anonim ***** válasza:

15 perc torna nagyon kevés, az csak bemelegítés. Próbálj meg egy órát mozogni, lehetőleg súllyal (ha más nincs, a másfél literes ásványíz is megteszi megtöltve, esetleg víz helyett homokkal).

Ha több izom van, több kalória ég alaphelyzetben is.

2011. júl. 14. 00:03
 10/10 micsinai válasza:

A fogyáshoz az szükséges nem tudom, függően attol hogy mennyit akar fogyni valaki a legjobb megoldás:

-napi 5x étkezés, ezt persze ugy kell csinálni hogy 2/3 legyen tele a gyomrod ne teljesen, tészta, édességet és zsíros dolgokat hanyagolni

-sok mozgás ilyenkor jóidőben pl: a legjobb a kint a fizikai munka, lényeg hogy megizzadj tőle

-a harmadik legfontosabb, hogy este 6 óra után ne együnk, de ha már kibírhatatlanul éhes valaki akkor gyümölcsöt, tejet azt lehet fogyasztani

nekem igy vált be 17 éves vagyok és 77 kg-ról lefogytam 64-re az igaz, hogy én még kondiztam is mellete és lám megérte most karcsú és izmos vagyok, remélem segítettem :)

2011. aug. 1. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!