Miből mennyit ehetek? Reggelire szoktam enni 1 kiflit- felvágottal. Ebédre meleg étel ( 2 kisgyerekem van) ugyhogy nem főzök külön.
Délután megszoktam enni 1 joghurtot.
Vacsira pedig szintén 1 kifli-felvágottal és 1 bögre tej vagy kakaó.
Szeretnék fogyni 15 kg-ot legalább.
Most kezdtem el a tornát mindennap 15 perc.
Nem tudom,hogy miből mennyit ehetek.
Szerintem jó amit leírtál.
A helyedben én hetente mérném magam, és ha nem csökken a súlyod ,akkor a következő héttől még vegyél le egy kicsit a napi kaja adagodból.
Csökkenteni? Ne viccelj már.
Inkább még növelni kéne: gyümölcs, még több fehérje, zöldségek, és kifli helyett teljes kiőrlésű kenyér.
Mindemellett mozgás, pl. aerobic otthon (csomó DVD-t lehet letölteni), amikor a gyerkőcök alszanak délután vagy este.
Hát ez így elég sz@r, már bocs.
Kiflit felejtsd el! Reggelire zabkását csinálj, ebéd mehet ami van, délután/délelőtt gyümölcs, vacsi fehérje! Vacsira SOSEM ESZÜNK SZÉNHIDRÁTOT
sziasztok
én 2 héttel ezelőtt voltam 190kg és most 220 cm-es, 160 kg-os testépítő vagyok, 59-es lábbal, külön készítenek nekem cipőt. Afganisztánban már egy tank lövedékét fél kézzel megfogtam, meg levertem fél Franciaországot 2 nap alatt egyedül, és a gondolatommal kisiklattam a mágnesvonatot, amit én terveztem, még 10 éve csak, ellopták a tervet. Ja és 10 éves vagyok, 1976-ban lettem Mr.Olympia
szóval semmi sem lehetetlen :) az étrendbe télleg nem kéne kifli inkább a burger king salátáját javaslom!!!
15 perc torna nagyon kevés, az csak bemelegítés. Próbálj meg egy órát mozogni, lehetőleg súllyal (ha más nincs, a másfél literes ásványíz is megteszi megtöltve, esetleg víz helyett homokkal).
Ha több izom van, több kalória ég alaphelyzetben is.
A fogyáshoz az szükséges nem tudom, függően attol hogy mennyit akar fogyni valaki a legjobb megoldás:
-napi 5x étkezés, ezt persze ugy kell csinálni hogy 2/3 legyen tele a gyomrod ne teljesen, tészta, édességet és zsíros dolgokat hanyagolni
-sok mozgás ilyenkor jóidőben pl: a legjobb a kint a fizikai munka, lényeg hogy megizzadj tőle
-a harmadik legfontosabb, hogy este 6 óra után ne együnk, de ha már kibírhatatlanul éhes valaki akkor gyümölcsöt, tejet azt lehet fogyasztani
nekem igy vált be 17 éves vagyok és 77 kg-ról lefogytam 64-re az igaz, hogy én még kondiztam is mellete és lám megérte most karcsú és izmos vagyok, remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!