Zumba kérdés - egyáltalán nem fulladok ki, viszont folyik rólam a víz (pedig hűtik a termet, szóval meleg nincs). Ez miért van?
Velem is ez van :)
Lehet hogy egyszerűen ilyen jó kondiban vagyunk :D Te nem fáradsz el,csak a szervezeted :D
terem hűtés, gondolom bőséges oxigén-ellátottság.. és ráadásul hosszan tartó könnyed ugrabugra. hosszú mozgástól mindenki izzad, mert az izommunka hőtermeléssel jár. 10°C-ban is le lehet izzadni, ez a folyamat a hőcserét biztosítja.
és nem fáradsz el különösebben, mert annyit nem mozogsz.
beállnál egy kis karateedzésre, azt kívánnád ütnének le és akkor abbahagyhatnád. :D
"annyit nem mozogsz"
55 perc ugrálás egyfolytában nem elég? :)
Mármint maga a zumba.
Az, hogy 55 perc nem elég?, azt arra írtam, hogy "annyit nem mozgok", hogy elfáradjak.
de ehhez ne az én írásomat idézd, mert Te írtad, hogy nem fáradsz el, bár lehet, hogy félreértettem.
a továbbiakban viszont: egy rendes edzés ott kezdődik, hogy 90 perc táj / kick box. ez nem kemény, de fárasztó, valamelyest ugrabugra, de biztos, hogy intenzíven.
Egész pontosan azt írtam, hogy "nem fulladok ki". Ami más, mint a fáradtság - szerintem, de tul.képpen mindegy is.
Azt szerettem volna megtudni, hogy mitől izzadok, mint egy ló, nem volt még velem ilyen semmilyen mozgásnál, pedig többfélét kipróbáltam, pl. aerobic, tenisz - ezek fárasztóbbak pl. Tény, hogy a kick boxot nem próbáltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!