Krumplistészta nagyon rossz hagyma nélkül?
Figyelt kérdés
van itthon olaj, paprika, tejfö, tészta, krumpli, sajt, alap fűszerek.. de hagyma nincs. rossz lenne nélküle?2013. júl. 8. 15:37
41/44 anonim válasza:
Köszönöm :-) És látom azért szorult beléd egy kis humorérzék is :-)
42/44 anonim válasza:
Nyílván ezt már soha nem tudjuk meg de valszeg az ősember is megette volna ha a szerencsétlen tudta volna hogy hol és mit keressen és akkor most nem vitáznánk erről. A mangalica sertés zsírjára is azt mondták mennyire egészségtelen most meg majdh.nem arany árban mérik. Továbbra is azt mondom h megfelelő mértékkel,megfelelő mozgással okés. Meg ha ne adj isten holnap elcsap egy noname kamionos és ennyi,akkor legalább tudom h nem vontam meg magamtól semmi jót,ez vontakozik az időskori betegségekre is,akkor így jártam.
43/44 Body-Builder válasza:
TaplalkozasHarcmuves bármikor eléd merek állni és meg nézhetjük h ki él egészségesebben én vagy esetleg te csak h annyira vereted a csirkemájat a csirkemáj tele van az ételekből lebontott vegyszerekkel.a máj nagyon magas koleszterin szinttel rendelkezik ez pedig nagyon ártalmas mivel lerakodik az erek falán és ez komoly problémákhoz is vezethet. Egy 60 kg-s embernek kb. 120 g fehérjére van szüksége, amiből mondjuk 90 g-ot szeretne húsból bevinni. Ez csirkemájból kb. 40 deka lenne, ami bizony 800 mg koleszterin, vagyis csaknem a háromszorosa az ajánlott értéknek.Akkor hogy is van ez a csirkemáj? és az én étrendem 25xpi értékben van helyén!
44/44 Body-Builder válasza:
A testépítésben ezeket diétás tévedésnek szokták hívni :) Szóval a máj az nem éppen diétás étrendhez tartozik bár ha nem eszünk meg 40 dekát csak 10 et akkor az 200mg és a napi bevitel elvileg 300 mg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!