Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Krumplistészta nagyon rossz...

Krumplistészta nagyon rossz hagyma nélkül?

Figyelt kérdés
van itthon olaj, paprika, tejfö, tészta, krumpli, sajt, alap fűszerek.. de hagyma nincs. rossz lenne nélküle?
2013. júl. 8. 15:37
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%

Miről beszélünk, szerintem én egyedül vagyok itt

képzett,

te hlye vagy aki okoskodik.

Persze

növénytermesztés előtt meg nem volt sok erejük

az embereknek mert nem ettek keményítőt. Nem

tudtak levadászni egy állatot mert fáradtak voltak

tészta nélkül :D

ja,régen a tűztől is féltek,akkor féljünk mi is tőle?kb.ugyan olyan hasonlat.

Am meg a kérdező tényleg nem ezekre volt kíváncsi,te meg jössz okoskodni,mit fáj ez neked h ki hogyan,mit eszik?

Te meg valszeg egy 40kgos kákabelű lehetsz.

2013. júl. 8. 22:00
 32/44 A kérdező kommentje:
hús és zsír? 40 éves korodra járhatsz orvoshoz a köszvénnyel..
2013. júl. 8. 22:02
 33/44 anonim ***** válasza:
0%

Receptekkel nők vesződnek, hagyma nélkül is finom a krumplistészta. Újat mondok: a tészta és a krumpli finom.

Amiről most beszélünk sokkal érdekesebb. Másrészt nekem kicsit rosszulesik, de nyilván elviselem, sz.arni rá.

Faithful: Én nem hülyéztem.. ne csináld már.

Okoskodom, így tűnik. Lehetne egy hangyafa.sznyival kevesebb előítélet?? Mi a retkes magyarok istene fa.száért nem lehet kulturáltan beszélni, egymás ba.szogatása nélkül? Tudod miért zavar ez? Mert én okkal nem hülyézlek le, mert én nem azt látom sokak írásából itt hogy hülyék lennének. Csak nagyon fura felfogásúak, és ez leginkább a mainstream félretájékoztatás miatt van amiről nem ti tehettek.

Tehát én túljutottam a hülyézésen, és nem érzem sértőnek a beszólást egyszerűen nemtelen, nem méltó hozzád.

"a,régen a tűztől is féltek,akkor féljünk mi is tőle?kb.ugyan olyan hasonlat."

Ne térj ki! :(

Nem arról van szó hogy mitől féltek, hanem hogy magyarázatot keresel arra amiért ócska tésztát eszel. Utólagos racionalizálás.. 'merthogy edzés után kell'. A fa.szt kell, nem kell csak finom. Régen sem kellett, és ma sem kell. Akkor ne írjuk hogy jó edzés után, vagy bármikor. Hízáshoz, tömegnöveléshez jó, nyilván. De erre vannak gluténmentes szénhidrátok is (rizs?).

"fáj ez neked h ki hogyan,mit eszik"

Kicsit.

"Te meg valszeg egy 40kgos kákabelű lehetsz."

74 - 5, inkább.

Miért lennék kákabelű? Nem úgy gondolkodom mint te akkor már kicsi, törékeny kákabelű vagyok? Mégis ezt miből gondolod? Hogy lehet látatlanban valakit.. Áh bakter végig egészség szempontjából közelítettem a témát, hogy lehetnék kákabelű? Nyilván sportosnak és szálkásnak kell lennem ha aszerint élek amit képviselek..! Nem lehetek másmilyen mert az edzésnek és a megfelelő táplálkozásnak megvan a maga hatása, nem lehetek más. Nem tudok kicsi törékeny lenni vagy elhízott nagy, mert nem úgy élek és ezt lehetett gyanítani a fentebbi írásaimból. De nem számít.

"hús és zsír? 40 éves korodra járhatsz orvoshoz a köszvénnyel.."

Igen, ezt jól elhitették az emberekkel, látom. Olyan orvosok akik.. akik igen betegek, nem is ismerjük őket, de semmi bizonyíték nincs a hipotézisükre.. Nem kellene mindent elhinni amit a tévében mondanak, ugye?

2013. júl. 8. 22:18
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

miért, nem vagy kákabelű?

egyébként okoskodsz! Annyit kérdezett h jó-e ez hagyma nélkül.semmi többet! Te meg kezdted a mondókádat. Kérdezett avval kapcsolatban?nem!---->okoskodsz.

Továbbra sem értem miért zavar ki,hogyan,mit eszik. A te életed nem lesz ettől se jobb se rosszabb. Majd ha kérdezi akkor mond meg neki a frankót.

2013. júl. 8. 22:30
 35/44 anonim ***** válasza:

1. Mindenki lesz.arta a véleményed, senki nem volt rád kíváncsi. Ennek ellenére te szerintem egy napot nem bírnál ki, ha nem próbálnál észt osztani valakinek. Na ez az, ami beteges. Nekem meg ennek megállapításához van folyamatban a képesítésem.

2. Rengeteg válaszodat láttam már. Mondasz néha olyan dolgokat, amikkel egyetértek, de nem ez az első olyan kérdés, aminél senki nem kérdezett, mégis hozzászólsz. Valamint elvakultnak látlak, és ez meg semmilyen témában nem előny.

3. Nem szoktam kidőlni evés után.

4. Nem csak te létezel + azok, akik krumplin és ócska tésztán élnek. Igaz, szoktam enni tésztát, de kenyeret szinte soha. A krumplit (csak a sültkrumplit, de olajban sült dolgokat sem eszem gyakran) nem szeretem, mert olyan az állaga, hogy úgy érzem megfulladok tőle. Meg amúgy sem vagyunk egy krumpli-fan család.

2013. júl. 8. 22:33
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

TaplalkozasHarcmuvesszel kapcsolatban nekem mindig valami hülyeség jut csak eszembe, a mostni pl. az, hogy ha az ősembert és a mai embert összehasonlítsuk, akkor valahogy most mintha sokkal hosszabb lenne az átlagéletkor. Persze most nem kell kiselőadást tartani, mert magamtól is tudom, hogy ezt milyen tényezők befolyásolják. Viszont az a sok szerinted sz...r kaja amit megeszünk mégsem öl meg bennünket olyan gyorsan...:-)

Kedves Kérdező, anyukám mindig hagyma nélkül csinálta. Nekem az volt furcsa, mikor egyszer azzal próbáltam :-)

2013. júl. 9. 14:45
 37/44 anonim ***** válasza:

Route, igazad lehet :)

Majd ha kiírok erről kérdést akkor megtárgyalhatjuk :)

Baba baja: Szerintem nem. Ma tényleg hosszabb lenne az átlagéletkor, és jobb lenne az életminőség ha normálisan tudnánk enni :/

Hány egészséges ember van 50 éves kor felett? Azt hittem mindenki arra panaszkodik hogy fáj ez meg az, meg hogy drágák a gyógyszerek. Ja ha nem így van akkor tényleg nem szóltam :)

Az átlagéletkor pusztán statisztikai kérdés, sosem volt annyi krónikus beteg ember mint ma nyugaton. Pedig máshol is élnek sokáig, még tovább mint mi sőt régen is éltek addig mint ma, egyszerűen nem lyukadt ki a foguk cukorevés hiányában, nem voltak cukorbetegek, elhízottak.. nem volt krumpli és búza : /

2013. júl. 9. 16:29
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

Tehát szted az 50év feletti betegek azért betegek mert rosszúul étkeznek. Azért ez merész megállapítás. Nyílván aki ilyeneket eszik ÉS NEM MOZOG RENDSZERESEN azok tényleg elhízhatnak és lehetnek cukorbetegek(lásd usa) de magában ez a fajta táplálkozási forma önmagában még nem rossz. Statisztika vagy sem de tovább élünk mint az ősember.

Látom ez a búza,krumpli nagyon szúrja a szemed :) pedig pl a 2.V.H.ban sokak ezek miatt élték túl mert,ezt ették...

2013. júl. 9. 18:41
 39/44 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ritkaság, de az anyukám 70 év felett teljesen egészséges. Orvosi kartonja szinte csak a kötelező kivizsgálásokat és oltások adatait tartalmazza és néhány csúnyább megfázásét. Minden általad károsnak vélt dolgot eszik. Ülő munkát végzett egész életében, vékonynak nem mondanám, de azért nem is kövér. Egyedül a hallásával vannak gondok. Lehet a krumplitól? :-)
2013. júl. 9. 22:14
 40/44 anonim ***** válasza:

Unfaith:

neked is igazad van, sorolnám:

- szo-szo, okoskodom. szerintem nem ez a lényeg, azt nem írtam hogy tökéletes vagyok, azt írtam hogy nem vagyok kákabelű. és ezt tartom most is.

- 2. VH-t, éhezést mindig gabonákkal éltek túl. ezek túlélő kaják, éhezésre és háborúkra. ezért szomorú, hogy ma is ezt eszik illetve szintén szomorú hogy sokan ma is éheznek és csak ezt tudják enni. most elfogadom, hogy valakinek tényleg nincs választása.

Bababaja: valóban ritkaság :) további jó egészséget kívánok neki! Nem tudok a krumplifogyasztás és halláskárosodás összefüggéséről.. :)

2013. júl. 9. 22:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!