Holnap vörösboros nyúlpörköltet akarok csinálni. Száraz, vagy félédes, édes vörösbor kell hozzá?
Figyelt kérdés
Köszönöm előre is a válaszaitokat!2013. jún. 14. 14:28
2/5 anonim válasza:
Száraz!
Édeset vagy félédeset sosem használunk főzéshez szinte, általában szárazat, néha félszárazat kíván a recept.
5/5 anonim válasza:
Száraz, kicsit markáns (testes) vörösbor legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!