Mákos gubát akarok csinálni nem baj ha friss a kifli?
Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 11:36
2/9 anonim válasza:
Nem baj, egy kicsit lutykosabb lesz, de úgy is finom.
de tényleg egy kicsit felkarikázva száríthatod is sütőben.
3/9 anonim válasza:
Mi sose szárítottuk ki gubához,szerintem nem baj.
4/9 anonim válasza:
Nem baj, kevesebb folyadékot önts rá.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen Nektek a Válaszokat!!!! Már el is készítettem házi vaniliamártással :-)
2013. jún. 14. 07:03
6/9 anonim válasza:
Többnyire azért szárazabb a hozzá használt kifli, mert azt már úgysem esszük meg másképp és legalább használjuk valamire.
Másrészt meg azért jobb ha kicsit szikkadtabb, mert akkor jobban felszívja a fincsi levét.
7/9 anonim válasza:
Vanília mártással, jaj, nyami ! :)
8/9 A kérdező kommentje:
nagyon is finom lett :-)
2013. jún. 17. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!