Krumplistészta nagyon rossz hagyma nélkül?
# 9
Téged ki a franc kérdezett?!
Én is szoktam ilyesmiket enni, és a legkevésbé sem vagyok elhízva.
TaplalkozasHarcmuves: ha majd kifizeted nekem az 5 adag csirkemellet zöldségkörettel, és rizzsel, valamit vacsorára is hasonlót tudsz nekünk tenni az asztalra, és persze a tökéletes uzsonna, valamit a tízórai se maradjon ki, reggeliről ne is beszélve, akkor majd megköszönöm a hasonló hozzászólásodat.
többieknek köszönöm, kaptam a szomszédnénitől hagymát :)
11. kérlek ne egyél ilyet :S
Kérdező: 400 forint a csirkeszív és a máj. 200-400 forintba kerülnek zöldségek.
Mondd csak mennyi húst és zöldséget ennél egy nap, mennyi pénzt fordítanál egy nap kajára? 500-600 forint belefér?
mi se teszunk bele hagymat,de tejfolt es paprikat sem.
megfozom a krumplit,osszetorom.megfozom a tesztat.olajba teszem a krumplit,ra a tesztat es sot.par percig hagyom,es kesz
napi 500-600 ft? 5 főre? legalább 3 fogás? normális vagy, ne haragudj? kérlek ne szólj bele abba, hogy mit, és hogyan csinálok.
egészségesek vagyunk, nem vagyunk elhízottak, hálistennek azért elég sok zöldséget, joghurtot, és gyümölcsöt eszünk, a gyerekek is szeretik őket. ja, és a fogaink is jók.
van egy különbség: van életünk.
ellenben téged ez annyira megbélyegez, hogy még a nicked is ez, és téríted itt a jónépet. gondolom nincsen családod, egyedülálló vagy, és a pénzedet elköltheted a kajádra, meg a ruhádra. majd ha két gyerekednek fogszabályzó kell, kíváncsi vagyok, hogy fogsz ezzel állni.
a vicc, hogy képes vagy elítélni valakit azért, mert egy nap krumplistésztát tesz az asztalra :D lődd ki magad az űrbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!