Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Krumplistészta nagyon rossz...

Krumplistészta nagyon rossz hagyma nélkül?

Figyelt kérdés
van itthon olaj, paprika, tejfö, tészta, krumpli, sajt, alap fűszerek.. de hagyma nincs. rossz lenne nélküle?
2013. júl. 8. 15:37
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

# 9

Téged ki a franc kérdezett?!

Én is szoktam ilyesmiket enni, és a legkevésbé sem vagyok elhízva.

2013. júl. 8. 16:17
 12/44 anonim válasza:
79%
Hagyma mindig legyen otthon!!! Annál csak a fürj tojás fontosabb!!
2013. júl. 8. 16:26
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha van sok krumplid, süss egy finom lepcsánkát, tejföllel és reszelt sajttal isteni.
2013. júl. 8. 16:36
 14/44 anonim ***** válasza:
100%
A hagyma nem szokás... Ezeknek az ételeknek ez az alapja. Kérdező tényleg csinálj inkább valami mást helyette. A fogyókúrás nyomi meg nem tudom minek ír egy ilyen kérdéshez.
2013. júl. 8. 16:40
 15/44 A kérdező kommentje:

TaplalkozasHarcmuves: ha majd kifizeted nekem az 5 adag csirkemellet zöldségkörettel, és rizzsel, valamit vacsorára is hasonlót tudsz nekünk tenni az asztalra, és persze a tökéletes uzsonna, valamit a tízórai se maradjon ki, reggeliről ne is beszélve, akkor majd megköszönöm a hasonló hozzászólásodat.

többieknek köszönöm, kaptam a szomszédnénitől hagymát :)

2013. júl. 8. 16:55
 16/44 anonim ***** válasza:
20%

11. kérlek ne egyél ilyet :S

Kérdező: 400 forint a csirkeszív és a máj. 200-400 forintba kerülnek zöldségek.

Mondd csak mennyi húst és zöldséget ennél egy nap, mennyi pénzt fordítanál egy nap kajára? 500-600 forint belefér?

2013. júl. 8. 17:03
 17/44 anonim válasza:

mi se teszunk bele hagymat,de tejfolt es paprikat sem.

megfozom a krumplit,osszetorom.megfozom a tesztat.olajba teszem a krumplit,ra a tesztat es sot.par percig hagyom,es kesz

2013. júl. 8. 17:04
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan itt akarsz térítgetni?! Eszem megáll...
2013. júl. 8. 17:07
 19/44 A kérdező kommentje:

napi 500-600 ft? 5 főre? legalább 3 fogás? normális vagy, ne haragudj? kérlek ne szólj bele abba, hogy mit, és hogyan csinálok.

egészségesek vagyunk, nem vagyunk elhízottak, hálistennek azért elég sok zöldséget, joghurtot, és gyümölcsöt eszünk, a gyerekek is szeretik őket. ja, és a fogaink is jók.

van egy különbség: van életünk.

ellenben téged ez annyira megbélyegez, hogy még a nicked is ez, és téríted itt a jónépet. gondolom nincsen családod, egyedülálló vagy, és a pénzedet elköltheted a kajádra, meg a ruhádra. majd ha két gyerekednek fogszabályzó kell, kíváncsi vagyok, hogy fogsz ezzel állni.

a vicc, hogy képes vagy elítélni valakit azért, mert egy nap krumplistésztát tesz az asztalra :D lődd ki magad az űrbe.

2013. júl. 8. 17:18
 20/44 anonim válasza:
100%
Sensei,ne gyere majd azzal,hogy a tészta rossz mert a szénhidrát bla,bla,bla mert,ez baromság!!
2013. júl. 8. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!