Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 1 órája főzöm a paradicsomos...

1 órája főzöm a paradicsomos húsgombócot, de még mindig kemény. Mennyi a főzési ideje?

Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 11:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nyers rizzsel gyúrtad össze, kell neki idő. a tojástól is keményebb lehet a gombóc. légy türelmes, nemsokára kész lesz az. azért óvatosan kevergesd, rázogasd, nehogy a paradicsomszósz odaégjen.
2013. júl. 4. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
56%

Ezért írtam tegnap (?) egy töltött-paprika kérdéshez, hogy mi külön vízben főzzük meg a paprikát, és külön készítjük a sűrűre kavart paradicsom-szószt, mivel a savanyúban minden sokkal lassabban fő meg. A végén majd összeforraljuk a kettőt.


Erre majdhogynem a 0-ra lettem lepontozva, pedig hát itt sem történik más: a savanyúban nehezebben fő meg akár a darálthús, akár a rizs!

2013. júl. 4. 14:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
31%

Én is külön szoktam megfőzni a húsgombócokat, majd annak a levével készítem el a paradicsommártást.

Őszintén szólva, nem is gondoltam, hogy van, aki nem külön főzi.

2013. júl. 4. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
És mennyivel finomabb így a paradicsom-mártás, mintha először azt készítem el, tiszta vízzel felengedve!
2013. júl. 5. 07:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!