1 órája főzöm a paradicsomos húsgombócot, de még mindig kemény. Mennyi a főzési ideje?
Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 11:56
1/4 anonim válasza:
Ha nyers rizzsel gyúrtad össze, kell neki idő. a tojástól is keményebb lehet a gombóc. légy türelmes, nemsokára kész lesz az. azért óvatosan kevergesd, rázogasd, nehogy a paradicsomszósz odaégjen.
2/4 anonim válasza:
Ezért írtam tegnap (?) egy töltött-paprika kérdéshez, hogy mi külön vízben főzzük meg a paprikát, és külön készítjük a sűrűre kavart paradicsom-szószt, mivel a savanyúban minden sokkal lassabban fő meg. A végén majd összeforraljuk a kettőt.
Erre majdhogynem a 0-ra lettem lepontozva, pedig hát itt sem történik más: a savanyúban nehezebben fő meg akár a darálthús, akár a rizs!
3/4 anonim válasza:
Én is külön szoktam megfőzni a húsgombócokat, majd annak a levével készítem el a paradicsommártást.
Őszintén szólva, nem is gondoltam, hogy van, aki nem külön főzi.
4/4 anonim válasza:
És mennyivel finomabb így a paradicsom-mártás, mintha először azt készítem el, tiszta vízzel felengedve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!