Hogyan készítitek a paradicsomos húsgombócot?
100 % paradicsom levem van kimaradva,abból csinálnám.
És nagyon szépen köszönöm a kedvességed!!
Csináld úgy, hogy elkészíted a paradicsom-szószt. Hagyd egy kicsit sűrűbbre, mint igazából kellene.
A kész gombócokat külön lábasban sós, ételízesítős vízben főzöd meg, és amikor kész, átrakod a paradicsomba annyi főzőlével együtt, hogy a szósz állaga pont jó legyen. Így ha viszonylag kevés is lenne a szószod, a gombócok biztosan megfőnek szépen.
Egyébként én valami zöldséges tésztalevest, vagy pirított tarhonya levest készítenék elébe.
Még jobb lesz az íze, ha a fentiek figyelembe vételével, a darált, és bekevert húst, a már emberi áron kapható, kicsumázott vastag húsú fehér (TV) paprikába gyömöszölöd, és így főzöd bele a paradicsomba. A főtt paprikák elfogyasztása opció, de ki is lehet dobni.
Szoktunk eltenni télire is a fagyasztóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!