Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Baj lehet abból, ha a zsemlego...

Baj lehet abból, ha a zsemlegombócot nem szikkadt, hanem friss, puha kenyérből csinálom?

Figyelt kérdés

2013. jún. 26. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha megpirítod a sütőben, akkor végülis mindegy
2013. jún. 26. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem jó a sütőm...
2013. jún. 26. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmi baj nem lesz belőle, én mindig abból szoktam, nem tárolok száraz zsemléket a lakásban.
2013. jún. 26. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
serpenyőben is megpiríthatod. sokkal jobb, mint szikkadtból. mindig így kezdem a zsömlegombócot. kevés zsiradékot tegyél alá. ha kihűlt lehet dolgozni vele.
2013. jún. 26. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
** persze kockákra vágva a kenyeret :)
2013. jún. 26. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Én mindig frissből csinálom, kockákra vágom, majd vajon szép barnára pirítom serpenyőben.
2013. jún. 27. 07:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!