Karajt szeretnék olajban sütni edényben. Hogy kell? hogy finom puha legyen és ne rágos. Teljesen lepje el az olaj? és fedőt rá?
Hát én előző este bepácolnám.
Ha erre már nincs lehetőséged akkor klopfold ki a karajt,széleit vagdosd be, és márts egyik felét lisztbe és forró kevés olajon pirítsd meg mindkét oldalát.
Vedd ki,tartsd melegen egy tányéron,addig az olajra dobj rá 4-5 gerezd fokhagymát,önts hozzá egy kis vizet,ne sokat,rakd vissza a hússzeleteket és sűrűn locsolva kb fél óráig lassú tűzön fedő alatt párold puhára.
Így kapsz egy cigánypecsenye jellegű ételt ha szereted,ha sütsz hozzá szalonnát akkor igazi cigánypecsenyét lesz:)
egészben szeretnéd sütni?
akkor érdemes bele jó minőségű kolbászt húzni (hentessel, ha megkéred),
felforrósítani az olajat, megfehéríteni benne körbe, és utána mehet a sütőbe
olaj, kicsi víz, köménymag, fokhagyma, mellés ült krumli
ha bőrös, akkor kockákat kell vágni a bőrbe (emberes feladat), és egy fazékba annyi vízben előfőni, hogy a bőrt elleje, de ne a húst,
és utána sütőbe fentiek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!