Vadhúst is lehet tárcsán sütni? Hogyan lesz finom puha? Esetleg van valakinek egy jó receptje? A hús vaddisznó comb.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A vaddisznócomb nagyon rugós, masszív hús. én nem vállalnám be a tárcsán sütését, még pácolva sem.
viszont egy jó pörkölt bográcsban, még, ha öreg is volt esetleg az állat, akkor is jó eséllyel finomra készíthető.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Személyes tapasztalatból írom ,ne járjatok úgy mint mi ,hogy rágos marad a tárcsán : Nekünk már késő volt mire megtudtuk ,hogy hogyan kell csinálni..A vadisznó elég száraz hús :
A húst ízlés szerint szeletelve pácoljátok be :Több napig is állhat a pácban . Mivel a vadhús alapból kemény ezért először puhára kell párolni ,tedd tepsibe és fólia alatt párold puhára ez1-3 óra is lehet ,ha már puha: akkor tudjátok a tárcsára tenni de jó forró legyen a tárcsa . A tárcsán pár perc alatt süsetek kérget mindkét oldalára :Igy biztos puha és omlos lesz..
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A comb (akár szelíd, akár vad) alapból nem szerencsés hirtelen sültnek. Miért?
Száraz, összeugrik, nehezen sül, stb.
Szerintem is csinálj belőle egy jó bográcsost, vagy süsd meg sütőben fólia alatt.
Köszi a válaszokat!
Valszínű.hogy bográcsban végzi.
(egy szeletet elteszek és kipróbálom a sütését )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!