Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért ég oda a tócsim? (macok,...

Miért ég oda a tócsim? (macok, lapcsánka, lepcsánka, recsege, lapótya, matutka, tócsni, toksa, cicege, gánica, matutka, krumliprósza, )

Figyelt kérdés

Bocsi, a sok felsorolás miatt de nem tudom ki, hogy ismeri.

Ahány ház annyi szokás :D

Mi lehet az oka annak, hogy odaég ?

- az edény ? (nincs teflonos serpenyőm)

- olaj mennyisége ?

Mennyi olajat tegyek bele ?



2013. máj. 26. 16:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi, :)

Megfogadom mindenki válaszát :) még nem adom fel :)

Kedvenc ételem, ;)

2013. jún. 14. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!