Miért ég oda a tócsim? (macok, lapcsánka, lepcsánka, recsege, lapótya, matutka, tócsni, toksa, cicege, gánica, matutka, krumliprósza, )
Figyelt kérdés
Bocsi, a sok felsorolás miatt de nem tudom ki, hogy ismeri.
Ahány ház annyi szokás :D
Mi lehet az oka annak, hogy odaég ?
- az edény ? (nincs teflonos serpenyőm)
- olaj mennyisége ?
Mennyi olajat tegyek bele ?
2013. máj. 26. 16:19
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi, :)
Megfogadom mindenki válaszát :) még nem adom fel :)
Kedvenc ételem, ;)
2013. jún. 14. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!