Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lapcsánka készítése?

Lapcsánka készítése?

Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:
2011. szept. 20. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2011. szept. 20. 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:
2011. szept. 20. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
2011. szept. 20. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 doboszoli ***** válasza:
100%

Szép nagy krumplikat szálasra reszelek, vagy ledarálok. Sóval, borssal, friss fokhagymával bolondítom, majd annyi lisztet keverek bele, hogy tapétaragasztó állagú legyen.(nem tudtam jobb hasonlatot)

Teflon serpenyőben, kevés zsíron tenyérnyi darabokat sütök.

Opcióként tejfölt adok fel hozzá.

Perverzeknek: lehet bele tenni csípős zöldpaprikát, bacont, gombát, bármit.

Ipari mennyiséget tudok belőle enni, némi száraz fröccs segítségével.

2011. szept. 20. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 doboszoli ***** válasza:
Ja igen! Felénk, a Mátra alján a böcsületes neve MACOK.
2011. szept. 20. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!