Pizza feltétek készítése? Paradicsomos és fokhagymás
Hogyan kell készíteni:
- jó paradicsomos alapot,
- fokhagymás feltétet
Sehogy sem tudom úgy megcsinálni, hogy finom paradicsomos és fokhagymás íze legyen. Ahogy ez a legtöbb pizzériában van.
Jöhetnek egyéb praktikák is. :)
Pizza-alapszószhoz:
paradicsomos alap
400 g-os konzervparadicsom (hámozott, feldarabolva benne a paradicsom)
1 fej vöröshagyma, kockára vágva
4 gerezd fokhagyma, feldarabolva
1 bő ek sűrített paradicsom (ha lehet, bazsalikomos)
1 dl paradicsomlé (ha lehet, házi)
1/2 tk oregánó1/4 tk borsikafű
1 tk bazsalikomsó ízlés szerint (kb 1 tk)őrölt színesbors (ízlés szerint)3 nagy kocka nádcukor (kb 4-5 kis kockacukornak felel meg)1 ek olívaolaj
Az első is jó, de én egyszerűbben szoktam összehozni.
Heinz kechup
Sűrített paradicsom
Paradicsomlé
Pizza fűszerkeverék (Kotányi)
Kikevered és kész is. Ezt utána azzal turbózod, amivel akarod. Jelen esetben zúzott fokhagymával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!