Leírnád pontosan, hogy hogyan készíted a tócsnit (macok, lapcsánka)?
Figyelt kérdés
Főként a liszt és a krumpli aránya érdekel, mert sose olyan az állaga, mint szeretném.2011. dec. 29. 13:52
1/5 anonim válasza:
Fokozatosan szoktam beletenni a lisztet, amíg olyan állaga nem lesz, mint kellene.
2/5 anonim válasza:
én arra törekszem hogy minnél kevesebb liszt kelljen bele de az állaga miatt igen pakolni kell bele addig amig jó nem lesz. én ezeket teszem bele.: krumpili, liszt, tojás, pici víz igény szerint, só, bors, fokhagyma (ételízesítő)
3/5 anonim válasza:
Lereszelek 1-2 kg krumplit, teszek bele sót és őrölt borsot, majd 2-3 ek lisztet, nem szeretem ha sok benne a liszt, inkább, ha jó krumpli íze van. Utána vagy jól kiolajozott tepsiben sütöm meg, vagy kanállal bő olajba kis adagokat teszek, elsimítgatom és mindkét oldalát megsütöm, ezután fokhagymával bedörzsölöm.
Nem szeretjük tojással és hagymával, sem sok liszttel.
4/5 anonim válasza:
Nehez aranyokat irni, mert csak ugy tetszolegesen szoktam csinalni. Attol fugg hany szemelyre kell, szerintem fejenkent egy nagyobb krumlit lehet szamolni. Lereszelem, so, bors, orolt szerecsendio es annyi liszt, hogy felvegye a krumplibol kifolyt levet. Evokanallal olajos serpenyobe /nem bo olajban/ halmokat rakok es ellapitom, kozepes langon gyorsan sul es a masik oldalat is sutom. Kesz.
5/5 anonim válasza:
én nem rakok bele tojást,ellenben répát igen.édeskés,de nagyon finom.ha meg répa nélkül csinálom,akkor sok fokhagyma és sajt a tetejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!