1/1 anonim válasza:
holnap fogok a kacsához készíteni, de mindig így csinálom:)
a káposztát szálasra gyalulom, enyhén sózom. egy-két almát is hozzágyalulok megpucolva.egy közepes fej hagymát finomra vágok, és megdinsztelem.egy ek. kanál cukrot teszek a hagymára, ami karamellizálódik, de azonnal teszem is rá a káposztát. jól átkeverem, megszórom egy kis őrölt köménnyel, és fedő alatt párolni kezdem, egy csepp vízzel.
félidőben,addig még szálas a káposzta pár csepp ecetet vagy citromlevet teszek ré, hogy szép szálas is maradjon, ne főjön péppé.
kóstolás után még ecet, cukor, hogy igazán finom pikáns legyen, ez ízlés dolga. mi egy kis borssal is megszórjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!