Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mekkorára reszeljem? Tócsni,...

Mekkorára reszeljem? Tócsni, beré, lapcsánka. Gyorsangyorsan!

Figyelt kérdés

Az almareszelőn, vagy azon, amelyiken a sajtot reszeljük?

És kell bele fokhagyma? vagy nem?

Köszönöm!


2010. dec. 1. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi csak simán a "nagy lyukon" ami gondolom az almareszelő lehet, lereszeljük, aztán egy kis liszttel összegyúrjuk (esetleg egy kis tojással, de én a tojásosat nem szeretem) és már megy is a palacsintasütőbe.
2010. dec. 1. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a nokedli szaggatóm hátán szeretek reszelni, az jó éles. A mérete olyan almareszelő féle. Fokhagyma nem árt.
2010. dec. 1. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát köszi, ez tényleg gyors volt:)

Mire hazaér(Ő), elkészülök :)

2010. dec. 1. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi kis lukún szoktuk reszelni. A fokhagyma nem fog ártani neki. :-)
2010. dec. 1. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!