Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csináljam a rántott...

Hogy csináljam a rántott húst, hogy ne tapadjon rá a bunda hanem mikor megsült szépen hólyagosan legyen, ne legyen rátapadva?

Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 21:33
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Nem panelba lakunk. :-)

De a gyárit legalább nem látom hogyan csinálják!Sokmindensől tudjuk mi lehet benne mégis esszük/isszuk!

Anyósom hónapokig ott tartja a kenyeret meg ahova épp pakolni tudja.

2013. máj. 7. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!