Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csináljam a rántott...

Hogy csináljam a rántott húst, hogy ne tapadjon rá a bunda hanem mikor megsült szépen hólyagosan legyen, ne legyen rátapadva?

Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 21:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
60%

Visszakérdezek: hogy lehet "rátapasztani" a bundát?

A husit besózod, fél órát állni hagyod.

Aztán panír: liszt, tojás, zsemlemorzsa.

Utána beteszed a forró olajba (már forró legyen, mikor berakod.), kicsit sütöd, aztán kiveszed.

Elméletileg nem tapadhat rá.

2013. máj. 4. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/21 anonim ***** válasza:
60%
Vagy azért tapad rá mert túl apró a zsemlemorzsád vagy pedig nagyon rátapicskolod, nem szabad rányomkodni.
2013. máj. 4. 21:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/21 anonim ***** válasza:
60%
nekem az vált be ha panír elött meglocsolom a hust vizzel,hogy ne legyen száraz és ugy panírozom és sütüm.Ilyenkor szép holyagos lesz.
2013. máj. 4. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/21 anonim ***** válasza:
60%
Én arra jöttem rá, hogy a lisztet nem szabad levelegetni róla nagyon. Maradhat rajta felesleg is. És nem szabad hogy panírozva sokat álljon, mert elázik a tojástól. Én panírozás közben már el szoktam kezdeni sütni.
2013. máj. 4. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/21 anonim ***** válasza:
60%
Mikor beleteszed a forró olajba, néhány mp múlva fordítsd meg, úgy hirtelen megkapja mindkét felét.Utána süsd úgy, ahogy egyébként szoktad.
2013. máj. 4. 21:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/21 anonim ***** válasza:
Ezt már annyiszor hallottam hogy rátapad, el nem tudom képzelni hogy mitől. Panírozom, teszem a forró olajba, egyszer fordítom, veszem is ki. Sosincs rátapadva, mindig hólyagos, olyan hullámosan. Én meg pont a rátapadóst szeretem, de sosem sikerül olyanra, mint az üzemi konyhán.
2013. máj. 4. 22:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/21 anonim ***** válasza:
72%
lassú tűzön egyik oldala fedő alatt, ja és jó bő olajban
2013. máj. 4. 22:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/21 anonim ***** válasza:
Én is rátapadósan szeretem, keményen, vékony husival. De hoooogy?
2013. máj. 4. 23:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/21 mustafa33 ***** válasza:
A szeleteket klopfold vékonyra, töröld szárazra és jól lapongasd meg a panírt, hagyd állni fél napot, tuti olyan menzás norma szerinti vakaró lesz.
2013. máj. 5. 01:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/21 anonim ***** válasza:
Nekem az jött be, hogy panírozás után egyből sütöm, ha előbb paníroztam, akor lett rátapadó.
2013. máj. 5. 07:53
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!