Hogy csináljam a rántott húst, hogy ne tapadjon rá a bunda hanem mikor megsült szépen hólyagosan legyen, ne legyen rátapadva?
Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 21:33
1/21 anonim válasza:
Visszakérdezek: hogy lehet "rátapasztani" a bundát?
A husit besózod, fél órát állni hagyod.
Aztán panír: liszt, tojás, zsemlemorzsa.
Utána beteszed a forró olajba (már forró legyen, mikor berakod.), kicsit sütöd, aztán kiveszed.
Elméletileg nem tapadhat rá.
2/21 anonim válasza:
Vagy azért tapad rá mert túl apró a zsemlemorzsád vagy pedig nagyon rátapicskolod, nem szabad rányomkodni.
3/21 anonim válasza:
nekem az vált be ha panír elött meglocsolom a hust vizzel,hogy ne legyen száraz és ugy panírozom és sütüm.Ilyenkor szép holyagos lesz.
4/21 anonim válasza:
Én arra jöttem rá, hogy a lisztet nem szabad levelegetni róla nagyon. Maradhat rajta felesleg is. És nem szabad hogy panírozva sokat álljon, mert elázik a tojástól. Én panírozás közben már el szoktam kezdeni sütni.
5/21 anonim válasza:
Mikor beleteszed a forró olajba, néhány mp múlva fordítsd meg, úgy hirtelen megkapja mindkét felét.Utána süsd úgy, ahogy egyébként szoktad.
6/21 anonim válasza:
Ezt már annyiszor hallottam hogy rátapad, el nem tudom képzelni hogy mitől. Panírozom, teszem a forró olajba, egyszer fordítom, veszem is ki. Sosincs rátapadva, mindig hólyagos, olyan hullámosan. Én meg pont a rátapadóst szeretem, de sosem sikerül olyanra, mint az üzemi konyhán.
7/21 anonim válasza:
lassú tűzön egyik oldala fedő alatt, ja és jó bő olajban
8/21 anonim válasza:
Én is rátapadósan szeretem, keményen, vékony husival. De hoooogy?
9/21 mustafa33 válasza:
A szeleteket klopfold vékonyra, töröld szárazra és jól lapongasd meg a panírt, hagyd állni fél napot, tuti olyan menzás norma szerinti vakaró lesz.
10/21 anonim válasza:
Nekem az jött be, hogy panírozás után egyből sütöm, ha előbb paníroztam, akor lett rátapadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!