Rántott kelkáposzta? Tényleg ki lehet rántani. Ha igen, hogyan kell?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 17:34
2/8 anonim válasza:
Bármit ki lehet rántani, és pont úgy, mint bármi mást.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi válaszokat, amúgy igazad van a fiókot is ki lehet rántani ...:)
2013. ápr. 6. 19:23
4/8 anonim válasza:
Nem vicc... Láttam egy youtube videót, ahol egy kb 120 kg-os nő a fémcsipeszt nyalogatja, amivel a rántott valamiket rajta be a forró olajba, és mondja is, hogy a villát is megenné rántva... :)
5/8 A kérdező kommentje:
Értékelem a humorod :)
2013. ápr. 6. 19:57
6/8 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=SCbDy97-XWQ
Sajna ez a szomorú valóság, nem vicc... :)
7/8 anonim válasza:
Ahogyan én szoktam:
a kelkáposztát úgy vágom cikkekre, hogy minden részhez maradjon torzsája, az összetartja a leveleket. (Az öreg leveleket leszedem, jó lesz főzeléknek). Lobogó sós vízbe rakom főni, de csak annyi időre, amíg a levelek színe elkezd üvegesedni. (Ha túlfőzöd, nem fogsz tudni vele mit kezdeni, össze-esik az egész, és gusztustalan lesz!!!) Lapáttal szedd ki a vízből, ha kicsurgott a levétől, sózd be, majd panírozás után bő zsírban, olajban tudod szép aranybarnára sütni.
8/8 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, csak le szoktam forrázni, majd 2-3 levelet feltekerek és panírozom, bő olajban sütöm, mint a rántott húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!