Lefagyasztott és kiklopfolt disznóhúsból milyen ételt lehet gyorsan elkészíteni?
minden van szinte, de pl kenyér nincs
ételizesítő, zsír, olaj, liszt, zsemlemorzsa van.
Mrad a fűszeres sülthúszelet. a be sózott , fűszerezett húsokat liszte bártod, majd kevés zsiradélon sütöd mindkét oldalát 4-4 percig. ha mind megvan, egy kikent tepsibe sorakoztatod.
A megmaradt lisztes pecsenyelevet egy jó decinyi vízzel beforralod és ráöntöd a húsokra.
szorosan lefóliázod, és kb 40 percig sütöd. kibontva a fóliából rápirítasz egy keveset, de ne száradjon ki.
így omlós, puha, izletes husod lesz.
Rántotthúst úgy is készíthetsz, hogy a tojást kivéldot olajjal és tejföllel. egy púpozott ek. tejföl egy kanál olajjal kikeverve, adja meg a zsír-fehérje arányt nagyjából.
panírozáshoz legalábbis működik, mert ott a cél a prézli odatapasztása, és finom is lesz így, mert ezt már kipróbáltam.
Fasírtba, töltelékbe, azért nem merném tenni, mert ott a tojás szerepe más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!