Disznóhúsból is készíthetem a gulyást?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de még kezdő vagyok és mindenhol marhával írják, de az nincs itthon.2012. jún. 12. 11:15
1/19 anonim válasza:
Igen, csak nem lesz olyan telt, erős az íze, de finom lesz disznóhússal is.
2/19 anonim válasza:
Persze, csak jó szaftos húst vegyél. Lapockát, vagy csülök részt. Persze nem lesz gulyás a neve, esetleg kondás leves lesz.
3/19 anonim válasza:
én abból csináltam nem rég (életem első gulyás levese) és mennyei lett :)
5/19 anonim válasza:
Mi legtöbbször disznóból csináljuk, mert a marha, marhadárága :P És mi gulyásnak is hívjuk :P
7/19 anonim válasza:
Én mindig sertéshúsból készítem, és nagyon finom szokott lenni. (Persze jogos, hogy akkor az már nem igazi gulyás, de nálam kizárólag az csak a szempont, hogy finom legyen valami, úgyhogy én rendszeresen a saját ízlésünknek megfelelően átalakítom a recepteket.)
8/19 anonim válasza:
Én csak disznóból csinálom,és a családban mindenki,mert a marhát nem esszük meg.
De készült már csirkéből is,nekem akkor is gulyásleves,nem érdekel milyen a hús. :)
9/19 anonim válasza:
Én is mindig sertés húsból csinálom,a marhahúst nem szeretem.Én combból szoktam,mert nem szeretem a zsíros húsokat.De finom csülökből is.
10/19 anonim válasza:
A marha "nyáj" a gulya, őrzői a gulyások. A sertés "nyáj" a konda, őrzői a kondások. A birka nyáj az igazi nyáj, örzői a juhászok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!