Hogyan készíted el a finom rántott húst?
Figyelt kérdés
Én zsírral olaj nélkül, az jó ?2013. ápr. 27. 18:23
1/6 anonim válasza:
Persze, hogy jó, van aki zsírban süti ki, van aki olajban.
Ki, mit szokott meg a saját háztartásában, illetve mivel szereti.
3/6 anonim válasza:
A húst fokhagymás tejbe áztatom pár órára . majd szárazra törlöm . és sózom borsozom : liszt ,tojás ebbe teszek fél evő kanál tejet felverem ,zsemlemorzsa . és bő forró olajban sütöm ki . fedő alatt .
Ha neked zsírod van az is jó : A rántott hús az étel ahány ház annyi szokás..
4/6 bumbi02 válasza:
Ahány ház annyi szokás. Otthon bő olajban szoktam kisütni, néha-néha zsírban, láttam már aki sütőben sütötte, olyat aki serpenyőben sütötte, annyi olajon, mint amennyit egy rántotta alá tennél, de ahol jelenleg dolgozok a rántott csirkemell filét tisztított vajban (Butterschmalz) sütjük ki. Lesz egy kis vajas íze, és amúgy szerintem finomabb is, mint olajban:) De például egy karajt nem tudnék elképzelni ezzel a vajas ízhatással.
5/6 mustafa33 válasza:
zsíral egészségesebb, mert magasabb hőt bír ki, nem ég olyan hamar. Az olajban égési benzpirének keletkeznek - rákkeltő. Ez veszélyesebb mint az a "néhány" koleszterin.
6/6 anonim válasza:
A húst kikloffolom, befűszerezem, bepanírozom és bő olajban kisütöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!