Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miert nem tudok Finom rantott...

Miert nem tudok Finom rantott hust kesziteni sutoben, miert kemeny?

Figyelt kérdés
Hany fokon sussem, hogy puha legyen?pedig vizet is ontok az olajba...
2012. szept. 8. 22:29
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Disznohusrol van szó..
2012. szept. 8. 22:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Miért nem sütöd nyílt láng fölött?Akkor nem kell víz az olajba.Szépen átsül,és nem is szárad ki.
2012. szept. 8. 22:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
Melyik részével próbálkoztál?Kiklopfoltad rendesen,vagy netán túlságosan is?
2012. szept. 8. 22:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
A rántott húst panírozás előtt áztasd egy kis tejbe. Sózd, majd panírozd be. Lehetőleg magas hőfokon gyorsan süsd. Jól ki kell klopfolni. Vizet ne tegyél az olajba, mert felgyújthatod vele a konyhát.
2012. szept. 8. 22:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 A kérdező kommentje:
Mert nagyobb mennyiseget sutok-tepsiben. Hm, meg sose gyujtottam fel a konyhat pár csepp vizzel az olajban..
2012. szept. 8. 22:51
 6/12 anonim ***** válasza:
58%
Akkor szerencséd volt. Soha ne tud meg, a csendes kis lángból mekkora lesz a víz hatására.
2012. szept. 8. 23:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
Én is tepsiben sütöm.Befüszerezem delikátal majd jöhet a panirozás.Lehet,hogy tul sütöd? Az a gond mert nekem jo szokott lenni és vizet sem öntök az olajhoz.
2012. szept. 8. 23:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
74%
A rántott hús zsírban sütve a legfinomabb:) Omlós lesz, puha és nem is szívja be a zsírt, mint az olajat.
2012. szept. 8. 23:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
59%

Pácold joghurtba 1 estére aztán forgasd morzsába.

Amúgy a disznóhús mejik része mert nem mindegy az se.

2012. szept. 9. 00:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:

A pácolástól vagy a delikáttól nem lesz jobb a rántott hús! Tepsiben nem olajban kell sütni,hanem egy fóliát bezsírozni,arra tenni a panírozott húst. Lefedni kissé megzsírozott fóliával,és úgy sütheted a sütőben. Víz nem kell hozzá.

Igaz,sütőben sütve a panír nem lesz "ropogós".

2012. szept. 9. 06:39
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!