Miert nem tudok Finom rantott hust kesziteni sutoben, miert kemeny?
Figyelt kérdés
Hany fokon sussem, hogy puha legyen?pedig vizet is ontok az olajba...2012. szept. 8. 22:29
1/12 A kérdező kommentje:
Disznohusrol van szó..
2012. szept. 8. 22:34
2/12 anonim válasza:
Miért nem sütöd nyílt láng fölött?Akkor nem kell víz az olajba.Szépen átsül,és nem is szárad ki.
3/12 anonim válasza:
Melyik részével próbálkoztál?Kiklopfoltad rendesen,vagy netán túlságosan is?
4/12 anonim válasza:
A rántott húst panírozás előtt áztasd egy kis tejbe. Sózd, majd panírozd be. Lehetőleg magas hőfokon gyorsan süsd. Jól ki kell klopfolni. Vizet ne tegyél az olajba, mert felgyújthatod vele a konyhát.
5/12 A kérdező kommentje:
Mert nagyobb mennyiseget sutok-tepsiben. Hm, meg sose gyujtottam fel a konyhat pár csepp vizzel az olajban..
2012. szept. 8. 22:51
6/12 anonim válasza:
Akkor szerencséd volt. Soha ne tud meg, a csendes kis lángból mekkora lesz a víz hatására.
7/12 anonim válasza:
Én is tepsiben sütöm.Befüszerezem delikátal majd jöhet a panirozás.Lehet,hogy tul sütöd? Az a gond mert nekem jo szokott lenni és vizet sem öntök az olajhoz.
8/12 anonim válasza:
A rántott hús zsírban sütve a legfinomabb:) Omlós lesz, puha és nem is szívja be a zsírt, mint az olajat.
9/12 anonim válasza:
Pácold joghurtba 1 estére aztán forgasd morzsába.
Amúgy a disznóhús mejik része mert nem mindegy az se.
10/12 anonim válasza:
A pácolástól vagy a delikáttól nem lesz jobb a rántott hús! Tepsiben nem olajban kell sütni,hanem egy fóliát bezsírozni,arra tenni a panírozott húst. Lefedni kissé megzsírozott fóliával,és úgy sütheted a sütőben. Víz nem kell hozzá.
Igaz,sütőben sütve a panír nem lesz "ropogós".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!