Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miert nem tudok Finom rantott...

Miert nem tudok Finom rantott hust kesziteni sutoben, miert kemeny?

Figyelt kérdés
Hany fokon sussem, hogy puha legyen?pedig vizet is ontok az olajba...
2012. szept. 8. 22:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha combból sütöd, az nem is az igazi. Ha a karajt vékonyra klopfolod, az már közelít a valósághoz. De meg sem közelíti azt, amikor serpenyőben sütöd úgy, hogy az első oldalánál lefeded, tehát párolódik is egy kicsit, s csak megfordításkor veszed le a fedőt, akkor meg ropogósra sül.

Próbáld meg lefóliázni a tepsit, és akkor levenni róla, ha megforgatod a húsokat. Nem tudom, mert így nem sütöttem még, csak tehetsz egy próbát.

2012. szept. 9. 07:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:

Így van!

Serpenyőben, lábasban sütni. Ha beleraktad, egy csöpp vizet rá, födőt neki, amikor hallod, hogy a vizet elsülte, födőt le, amikor megpirult, megfordítod és a másik oldalát is megsütöd. Kívül ropog, belül puha, nincs kiszáradva. Persze nem lehet otthagyni, de valamit valamiért áldozni kell. (Itt pl. a finomságért egy kis időt)

2012. szept. 9. 09:12
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!