Miert nem tudok Finom rantott hust kesziteni sutoben, miert kemeny?
Ha combból sütöd, az nem is az igazi. Ha a karajt vékonyra klopfolod, az már közelít a valósághoz. De meg sem közelíti azt, amikor serpenyőben sütöd úgy, hogy az első oldalánál lefeded, tehát párolódik is egy kicsit, s csak megfordításkor veszed le a fedőt, akkor meg ropogósra sül.
Próbáld meg lefóliázni a tepsit, és akkor levenni róla, ha megforgatod a húsokat. Nem tudom, mert így nem sütöttem még, csak tehetsz egy próbát.
Így van!
Serpenyőben, lábasban sütni. Ha beleraktad, egy csöpp vizet rá, födőt neki, amikor hallod, hogy a vizet elsülte, födőt le, amikor megpirult, megfordítod és a másik oldalát is megsütöd. Kívül ropog, belül puha, nincs kiszáradva. Persze nem lehet otthagyni, de valamit valamiért áldozni kell. (Itt pl. a finomságért egy kis időt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!