Rántott hús bunda-különlegességek?
Figyelt kérdés
Hogyan lehetne feldobni a rántott hús bundáját, a szokásos liszt+tojás+zsemlemorzsa helyett?
Én megszoktam borsozni a húst de más ötlet is kéne a bundájával kapcsolatban. :)
2010. szept. 16. 16:35
1/20 anonim válasza:
Szórhatsz zsemlemorzsába szezámmagot vagy durvára vágott diót.
2/20 anonim válasza:
Anyu szokott napraforgómagot, reszelt mandulát, és darált tiót szórni bele. Meg szezámmaggal is csinálta már.
Mindegyik nagyon finom volt, érdemes kipróbálni.
4/20 Kriszti83 válasza:
Reszelj sajtot a tojásba, finom lesz tőle a panír.
5/20 anonim válasza:
Borzacska. A prézli helyett reszelt krumpli, ami pici liszttel van "meghúzatva".Rásimogatod a lisztes tojásos húsra, és olajba fekteted.Finom hidegen, melegen.Alánlott gyorsan sülő húsfajtához használni. pl csirke,karaj,szűz pecsenye.Igy csak addig kell sütni, mig a panir piros lesz.
6/20 anonim válasza:
Zsemlemrzsa helyett CornFlakes vagy kalács
7/20 anonim válasza:
Zúzott fokhagyma a tojásba és morzsa helyett durvára tört cornflakes!
8/20 anonim válasza:
Morzsába keverj kukoricadarát és tört tökmagot!
9/20 anonim válasza:
Kend meg a husit mustárral vagy piros arannyal.Imádom
10/20 anonim válasza:
ÉN a diót,durvára törve,és nem reszelve adom a morzsához,de fini szezám maggal is!az eddigi verziók is íny csiklandozóan hallatszanak.ki fogom próbálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!