Rántott hús bunda-különlegességek?
Figyelt kérdés
Hogyan lehetne feldobni a rántott hús bundáját, a szokásos liszt+tojás+zsemlemorzsa helyett?
Én megszoktam borsozni a húst de más ötlet is kéne a bundájával kapcsolatban. :)
2010. szept. 16. 16:35
11/20 anonim válasza:
párizsiasan liszt tojás liszt :D
12/20 anonim válasza:
sajt, cornflakes, szezámmag, búzakorpa
14/20 anonim válasza:
a borzaskára vagy a párizsias szeletre mikor megsült,fokhagymás tejfölt szoktam tenni,arra pedig reszelt sajtot teszek!isssteni
15/20 A kérdező kommentje:
jaj de finik lehetnek :C köszönöm! majd kipróbálom amennyit csak tudok :)
2010. szept. 16. 20:20
16/20 anonim válasza:
A Tesco-ban lehet kapni natúr-sós chips-et. Apróra összetöröd, s liszt-tojás és chips-be forgatod, s kisütöd. Nagyon finom. (Bármilyen chips jó, ami nem ízesített, hanem csak sima sós)
17/20 anonim válasza:
Itt legalább 10 féle rántott hús bundázási módot találsz.
18/20 anonim válasza:
Kokuszba beleforgatni a husokat, isteni.
19/20 anonim válasza:
ha apróra összetöritek a csipszet,izlés szerint ,hogy melyik izt szeretitek,ebbe forgatni a húst morzsa helyett,akkor MIKRÓBA is lehet sütni,így még olalyat sem szív magába,isteni fini!
20/20 anonim válasza:
liszt, tojás, burgonyapüré por - isteni finom!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!