Nem egy nagy átverés, bunda az X faktor?
Csak megfordult a fejemben...mert elég sok ember továbbjut a válogatásokon, és érdekes módon csak néhányat emelnek ki,d e ők tutira továbbjutnak....
Vagy már mikor az egészet felvették akkor vágják össze és csak azokat mutatják, akik továbbjutottak?
hali
szerintem az osszes ilyen musor megrendezett
persze a legtobb nezo maipulalva van lasd : mennyien kuldenek sms t hogy kijusson tovabb,
megasztar, x-faktor meg hasonlok mar elore levan zsirozva
vagy pl ott volt az a show mikor celebek a dzsungelban voltak es az elso ejszaka ugy aludtak mint a tej
1000 szazalek hogy studioban voltak , mert ne mondja senki hogy tud valaki a szabad eg alatt a dzsungel kozepen az elso ejszaka aludni ....
apropo volt is botrany a nemet verzioban e kapcsan
1. Az egész felvétel megvan vágva,és csak pár embert mutatnak be.Nincs annyi műsoridő,hogy az egész embert aki részt vett leadják.Ez azt jelentené,hogy 24 órán keresztül csak X.factor menne(Az az 1 óra is bőven elég)
2. Az X.factor kezdésnél már a produkcerek,és azok akiknek a pénzük benne van az üzletben már a legelején,még úgy hogy fogalmuk sincs kik jelentkeznek el van döntve hogy kinek szabad nyerni..A szavazásokat úgy állítják be,hogy az elképzelt(később megtalált személy legyen a győztes.Hiába mondják,hogy a néző dönt..Ez nem igaz.A nézők csak a pénzüket ölik bele a sok felesleges sms-el,hiszen senki nem tudja bizonyítani,hogy tényleg Robinak ment a legtöbb szavazat vagy inkább Petinek..
3. Mivel az X.factor nem magyar találmány,így elvárásaik vannak a külföldi befektetőkkel is.Ha jön az utasítás,hogy idén csakis szőke hajú,bomba nő nyerhet akkor hiába énekel kicsit hamiskásan Mónika,akkor is ő lesz a befutó..
4.Egy újságban olvastam,hogy a zsűritagok "szerep jelenete" is megvan szabva.Kell hogy legyen olyan aki okoska.Kell hogy legyen olyan aki túl "keményen" kritizál..
Sógorok , komák , rokonok közül mindig is sok volt a "beszavazott". Véletlen lenne , hogy a Való Világosok is már
a műsor előtt is ismerték egymást ? (Erről többen nyilatkoztak is.)Van olyan internet tv-s műsorvezető , aki nek a beszavazás előtt már kezébe volt a szerződés , de nem írta alá . Nekem mondta. :)
Véletlen , hogy Molnár Anikó a nem tudom milyen show előtt már együtt nyaralt Bochkorral (utána együtt élt vele ).
Ezek mind a nézettségről szólnak.
Persze , lehetnek ezek az emberek is tehetségesek.
ma 11:14
Molnár Anikó a való világban volt.
És már régen lement a való világ amikor bochkorral kavart..
Azért nem kell ám az időt keverni..
Bár tény és való,hogy a profit diktál,nem a tehetség.
Youtube-on meg lehet nézni az összes továbbjutót, én néztem is párat, és akiket nem mutattak, hát, többségében elég rosszak voltak...
Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!