Na mi van most már rögtön bunda a VV Rácz fanok?
Így van!
A Gigi fanoknak is meg volt a lehetőségük hogy szavazzanak , és biztos éltek vele!
Csak az Éva fanok is belehúztak, és lenyomták Gigit!
Ha a szavazás elejétől mutatták volna a képeket, akkor még elérte volna a 60-70 %-ot is Éva!
Mi Éva fanok azt hittük hogy Éva vezet, és ezért vettük lazábbra a szavazást, de amikor láttuk hogy nem ő vezet, akkor belehúztunk, és mozgósítottunk mindenkit a fórumokon!
Annyira féltem hogy Gigi megy vissza áhhh! :D
Szerencsére nem igy lett!
Ez nem volt bunda,csak egy kicsit hamarabb lezartak a szavazast kb ennyi tortent,megvartak meg Eva vezett es abban a pillanatban a szavazas le lett zarva.Ezert volt 15perccel rovidebb a musorido.
Ez teljesen legalis dolog volt,Az rtl nek Eva kell es megcsinaltak ugy hogy nem kellet csalashoz folyamodni.
ez nem bunda volt , de nem is fair , szimplán üzleti fogás
lehetett már szavazni régóta , aztán megmutatták a képet és utána 6%-ot dobtak rajta 20 perc alatt ez nem lehetséges
szimplán azt akarták hogy minél többen telefonáljanak
meg amúgy sincs ilyen a világon se hogy 51-49
ez mind mind jó marketing , szerintem Évának ennél több szavazata lenne ha reálisan mutatnák
de engem különösebben nem érdekel mert utálom mindkettőt
De hát könyörgöm, miért azon vitatkoztok, hogy melyik a primitívebb ? :D Ha intelligens emberek akartok nézni, akkor ajánlom a Mindentudás egyetemét.
Nem teljesen mind1, hogy egy tinikuurva, aki 16 évesen már benne volt az iparban a primitivebb, vagy egy alkoholista agresszív nyomorék?
Számomra a kedvenc a kisállataimat/kutyusomat jelenti, de elég szomorú, hogy ezeket az embereket ti kedvencként emlegetitek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!