Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Most mi a különbség az első...

Most mi a különbség az első és a hátsó csülök között? Csak mert eddig mindig hátsót csináltam és most az első akciós, na:D

Figyelt kérdés

Valami csülköset akarok készíteni a munka ünnepére főleg hogy tescoba akciós a füstölt első csülök.

Babfőzeléket eddig hátsóból szoktam,elsőből is meg lehet ? Miben más,mire figyeljek?

Vagy inkább csülökpörköltet csináljak az elsőből? De füstölt..

Segítsetek légyszi:) Köszönöm!



2013. ápr. 28. 22:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Megmarad a füstölt íz ne aggód, de akár elő is főzheted egy kicsit, és leöntöd az első főzővizet róla úgy is tökéletes lesz a babhoz.
2013. ápr. 29. 11:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
Az előfőzésnek annyi előnye is van, hogy ha kihűlt benne a csülök, le lehet szedni a felesleges zsírt,annak, aki nem szeret túl zsírosan főzni. természetesen a főzőlé mehet a babhoz.
2013. ápr. 29. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!