Mi a különbség a graham liszt és teljes kiőrlésű tönkönybúzaliszt között?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 17:50
1/1 lencsefőzelék válasza:
Google, 1. találat:
Egyébként volt már ilyen kérdés, többek között itt is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__bio-eletmod__1608128..
Én az utóbbit szoktam használni, de nem mindenhez jó a teljeskiőrlésű, általában keverni kell a sima tönkölybúzaliszttel és/vagy finomliszttel, hogy ne sűrűsödjön be nagyon a tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!